Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:08:19 GMT

قیمت ورق فولادی در بازار رکود

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۳۸۸۱۹

قیمت ورق فولادی در بازار رکود

قیمت ورق فولادی یکی از تاثیرگذارترین موارد در حوزه‌ی خرید و فروش محصولات فولادی است که تاثیر زیادی در رکود یا رشد بازار فلزات دارد.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام پرشین آیرون، منظور از ورق‌های فولادی ابتدا ورق گرم می‌باشد. ورق گرم یا ورق سیاه یکی از پر کاربردترین محصولات فلزی است. این محصول فولادی  مصارف زیادی در تولید و صنعت کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قیمت ورق سیاه تاثیر زیادی بر قیمت ورق روغنی و ورق گالوانیزه دارد زیرا تمام این نوع ورق ها از ورق سیاه تولید می‌شود.

فراز و فرود قیمت عامل اصلی رکود در بازار

در ماه‌های اخیر قیمت ورق فولادی درگیر نوسانات شدید ارز در کشور بود. پس از فراز و فرودها و ثبات نسبی قیمت ارز، قیمت مقاطع فولادی نیز در این بازار بی تاثیر نبوده و پس از کاهش قیمت به ثبات محدودی دست پیدا کرد.

اینگونه پیش بینی می شد که با تثبیت قیمت ورق سیاه و قیمت ورق روغنی خرید و فروش سرعت بیشتری بگیرد و پس از گذشت نوسانات خریداران و فروشندگان با خاطری آسوده چرخه داد و ستد را پیش بگیرند.

انتظار برای کاهش بیشتر قیمت مقاطع فولادی که از نوسانات حباب گونه و زود گذر به وجود آماده بود، یکی از عوامل مهم در رکود در خرید فروش ورق فولادی بوده است. تفکر کاهشی قیمت مقاطع فولادی در روند رکودی بازار تاثیر گذار می باشد.

قیمت ورق‌های فولادی که توسط کارخانه فولاد مبارکه أصفهان تولید می شود در بورس کالای ایران بصورت مناقصه عرضه و قیمت گذاری می‌شود.

قیمت ورق سیاه و قیمت ورق روغنی در بورس با قیمت بازار آزاد متفاوت است. افزایش یا کاهش قیمت ورق فولادی در بورس تاثیر مستقیمی بر قیمت در بازار دارد. به طور مثال اگر قیمت ورق روغنی یا قیمت ورق سیاه در بورس ۱۰۰۰ تومان افزایش داشته باشد. باید منتظر افزایش ۲۰۰۰ هزار تومانی قیمت ورق در بازار آزاد باشیم!

کاهش قیمت از سمت بازار بورس خود بازار را بسمت رکود هدایت می کند زیرا ترس از ارزانتر شدن محصولات فلزی شوکی بر پیکره و روند خرید و فروش تحمیل می‌کند.

نقش برخی از دلالان و سود جویان در این صنعت نیز در این فراز و فرود بی تاثیر نبوده است و با افزایش قیمت حباب گونه‌ی مقاطع فولادی  در این روند بی‌تاثیر نبوده است.

قیمت ورق گرم به تنهایی تاثیر زیادی بر رشد یا رکود بازار دارد. این نوع ورق فولادی با عملیات آنیل و کشش توانایی تبدیل به ورق سرد یا همان ورق روغنی  را داراست. ورق گالوانیزه نیز از ورق سرد تولید می شود.

قیمت ورق روغنی در وهله اول رابطه مستقیمی به قیمت ورق سیاه دارد و افزایش یا کاهش قیمت ورق سیاه بر تمام ورق های فولادی تاثیرگذار است. قیمت ورق روغنی خود چالشی برای تولید کنندگان است زیرا قیمت این ورق فولادی نیز تاثیر زیادی بر اکثر کالاهای مورد استفاده روزمره دارد.

عدم تعادل قیمت ارز و تاثیر آن بر قیمت مقاطع فولادی مانند لوله و پروفیل باعث شد که صادرات بسیاری از محصولات فلزی را متوقف شود و برعکس تعادل قیمت ارز و قیمت ورق روغنی در روند رشد بازار و صادرات کالاهای تولید شده از آن تاثیر بسزایی دارد.

صادرات مقاطع فولادی مسیر رهایی از رکود

صادرات محصولات بیشمارفلزی تولید ایران به کشورهای همسایه پتانسیل خوبی برای این صنعت ایجاد کرده است. برای تداوم و ثبات این روند و افزایش نرخ صادرات مقاطع فولادی و محصولات تولید شده از آن می‌بایست اختلاف قیمت دلار و قیمت ورق روغنی و قیمت محصولات وابسته به آن به گونه‌ای باشد که قیمت ورق نسبت به ارزش یک دلار برابر و در شرایط بهتر ارزش یک دلار بیشتر از ارزش یک واحد ورق باشد.

بطور مثال اگر قیمت ارز ۲۵۰۰۰ تومان باشد قیمت ورق روغنی می بایست ۲۴۰۰۰ تومان باشد که این تعادل حفظ شود. یکی از مهمترین موارد صادرات ارائه قیمت مناسب نسبت به کشورهای رقیب است. در حال حاضر و با توجه به شرایط کشور این تعادل قیمت روند صادرات محصولات فلزی را تداوم می بخشد. 

بازرگانی پرشین آیرون تامین کننده ورق های فولادی با تولید، تامین و صادرات  لوله و پروفیل های فولادی  مجموعه کاملی برای فعالان این حوزه فراهم کرده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قیمت ورق سیاه قیمت ورق روغنی قیمت ورق فولادی قیمت مقاطع فولادی قیمت ورق روغنی قیمت ورق فولادی ورق های فولادی قیمت ورق سیاه محصولات فلزی تاثیر زیادی کاهش قیمت قیمت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، کیوان فرهنگ آسا، یکی از کارشناسان حوزه کشاورزی درباره قیمت خرید تضمینی کلزا گفت: معمولاً نرخ خرید تضمینی کلزا دو برابر قیمت خرید تضمینی گندم بوده که از سوی دولت اعلام می‌شود. امسال هر کیلو گرم کلزا ۳۵ هزار تومان تعیین قیمت شده است.

بیشتر بخوانید: چرا کشاورزان به جای کاشت گندم، کلزا نمی‌کارند؟

وی افزود: پیش بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حدود ۳۲۰ هزار تن کلزا از سطح استان‌های کشور برداشت شود.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برداشت دانه‌های روغنی در استان‌های گرمسیر آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت محصول در استان‌های گرمسیر از جمله ایلام، خوزستان، جنوب کرمان، هرمزگان و بوشهر از ۱۴ فروردین آغاز شده و همچنین برداشت کلزا استان‌های کرمانشاه و مازندران از هفته جاری آغاز می‌شود.

وی یادآور شد: تا کنون ۷۶ هزار تن کلزا برداشت شده که ۵۵ هزار تن آن مربوط به استان خوزستان، ۲۰ هزار تن ایلام و باقی مربوط به سایر استان‌ها است. پیش بینی‌ها حاکی از آن است بیشترین برداشت کلزا با رقم ۱۲۰ هزار تن مربوط به استان گلستان باشد. این عدد برای استان خوزستان نیز ۶۰ هزار تن برآورد شده است.

۵۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شد

فرهنگ آسا درباره پرداخت مطالبات کلزاکاران هم گفت: بر اساس الزام وزارت جهاد کشاورزی پرداخت مطالبات باید یک ماهه باشد و تا کنون ۱,۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی امسال وزارت جهاد کشاورزی از دانه‌های روغنی اظهار کرد: امسال ابلاغیه‌ای در راستای حمایت از تولید داخل این محصول از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده که واردکنندگان دانه‌های روغنی، روغن خوراکی و کنجاله را موظف کرده به میزان خرید از داخل، می‌توانند واردات داشته باشند. به همین دلیل شرکت‌های فعال در حوزه دانه‌های روغنی و روغن خوراکی نخست باید با کشاورزان قرارداد بسته و خرید تضمینی دانه‌های روغنی تولید داخل را انجام داده و در ادامه محموله‌های وارداتی آنها ترخیص می‌شود. دولت هم بر حسن انجام فعالیت‌ها نظارت خواهد داشت.

این کارشناس بخش کشاورزی درباره میزان نیاز کشور به دانه‌های روغنی گفت: نیازمندی کشور به دانه‌های روغنی بین ۳ تا ۳.۵ میلیون تن است که سویا به دلیل مصرف کنجاله و خوراک دام بیشترین درصد را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، ۳۲۰ هزار تن کلزا، ۵۰ هزار تن سویا، ۲۰ هزار تن آفتابگردان، ۱۰ هزار تن گلرنگ و ۷ هزار تن کاملینا تولید خواهد شد.

فرهنگ آسا با بیان اینکه برداشت کلزا در مناطق سردسیر مانند کردستان، همدان و لرستان تا مرداد ادامه دارد، تاکید کرد: استمرار سیاست گذاری دولت در حمایت از دانه‌های روغنی سبب می‌شود تا میزان تولید داخل افزایش پیدا کرده و دغدغه کشاورزان نسبت به اینکه چه کسی محصولات آنها را خریداری کرده و چه زمانی پول پرداخت می‌شود، کاهش پیدا کند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229859 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها