Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@04:20:10 GMT

قیمت ورق روغنی

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۰۷۰۵۰

قیمت ورق روغنی

قیمت ورق روغنی با توجه به نوسانات موجود در بازار دارای تغییرات بسیاری می باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پرشین آیرون، ضخامت ورق روغنی دارای بیشترین تنوع در بین ورق های فولادی است و همین موضوع  باعث شده، قیمت این نوع ورق دارای تنوع فرآوان باشد. جهت تسریع بخشیدن به فرآیند دریافت قیمت می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرگانی پرشین آیرون تامین کننده ورق روغنی، توان ارایه ورق های فولادی در ضخامت و عرض های گوناگون را دارد. محصولات این بازرگانی در کارخانه های معتبر مانند فولاد مبارکه اصفهان – فولاد غرب – هفت الماس ‍- فولاد کاشان و دیگر کارخانه ها و برندهای ایرانی و خارجی استفاده می شود. قیمت ورق سرد نصبت به کارخانه تولیدی دارای تفاوت است.

این مجموعه ورق های فولادی را به صورت رول (ظرفیت- تک رول) – ابعادی (شیت) و رشته بر شده، در ضخامت و تناژ مورد نیاز مشتریان محترم عرضه می کند. جهت کسب اطلاع از قیمت ورق سرد با ما در تماس باشید.

ورق روغنی را بیشتر بشناسید!

ورق روغنی چیست؟ ورق روغنی طی فرآیند نورد سرد از ورق سیاه پس از آنیل و کشش تولید می گردد و به ورق سرد نیز شهرت دارد. علت نام گذاری این است که ورق های تولید شده در خط نورد گرم را اکسید زدایی کرده و با اسید شستشو می دهند. سپس با استفاده از قفسه های نورد تاندون، میزان ضخامت ورق ها را پایین می آورند.

ورق سرد به دلیل آبکاری شدن و رنگ پذیری مطلوب و همچنین شکل پذیری و قابلیت خم، در بسیاری از صنایع که ظاهر محصول اولویت دار کاربرد چشم گیری دارد. شاید قیمت ورق سرد مانند قیمت ورق سیاه در روند بازار فولاد ایران تاثیر چشم گیری نداشته باشد، ولی در بسیاری از محصولات تولید داخل قیمت این نوع ورق نقش مهمی ایفا می کند.

ورق روغنی در آلیاژ های مختلف:

ورق روغنی در آلیاژها و خاصیت های مختلف تولید می شود و با نام اختصاری ST آن را گرید بندی می کنند. قیمت ورق سرد نسبت به گرید یا ST به سه دسته ورق‌های معمولی st۱۲، ورق‌های نیمه کششی st۱۳ و ورق‌های فولادی نورد سرد فوق کششی st۱۴، تقسیم بندی می گردد.

ورق سرد در گریدهای دیگری مانند ورق روغنی sscs تولید می شود که دارای کربن بیشتری در ترکیبات خود است و در مقابل فرم پذیری ولی شکننده تر عمل می کنند.

ورق روغنی

قیمت ورق سرد ST۱۲ ( ورق با کشسانی استاندارد ) این نوع ورق نسبت به انواع دیگر کاربرد بیشتری داشته و قیمت آن از نوع فوق کششی ارزان تر است.

ورق سرد ST۱۳ (ورق نیمه کششی با قابلیت کشسانی پایین) این محصول در سازه‌های صنعتی و غیرصنعتی با پرسکاری با عمق کم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت ورق روغنی ST۱۴ (ورق فوق کششی با قابلیت کشسانی بالا) این نوع ورق در کاربردهای با پرسکاری عمیق به کار می‌رود. بیشترین کاربرد ورق روغنی ST۱۴ در صنایع خودروسازی مربوط به این نوع است.

کارخانه‌های تولید ورق روغنی و روش قیمت گذاری:

۱. قیمت ورق روغنی فولاد مبارکه: این کارخانه با حجم بالای تولید و ارایه ورق در بورس، یکی از کارخانه های تامین ورق روغنی و دیگر ورق های فولادی می باشد.

۲. قیمت ورق روغنی فولاد غرب: کارخانه فولاد غرب قیمت محصولات خود را نسبت به اجرت کشش ورق و قیمت ورق سیاه تایین می کند. در سالهای اخیر این کارخانه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ورق سرد در ایران بوده است. ورق روغنی SSCS از تولیدات این واحد تولیدی است.

۳. قیمت ورق سرد هفت الماس: این کارخانه یکی دیگر از تولید کنندگان ورق سرد و ورق گالوانیزه در ایران می باشد که قیمت پایین تری نسبت به دیگر کارخانه ها دارد.

چند نرخی بودن قیمت ورق سرد:

قیمت ورق سرد در بازار آزاد و قیمت آن در بورس دارای تفاوت زیادی می باشد. این چند نرخی بودن، بازار سود جویان این صنعت گسترده را داغ کرده است. بسیاری از تولید کنندگان و صنعتگران با استفاده از قوانین وزارت صنعت می توانند از کارخانه های مادر مانند فولاد مبارکه اصفهان سهمیه تامین مواد اولیه اخذ نمایند.

قیمت ورق فولادی سهمیه ای با قیمت بازار تفاوت حدود ۷ تا۱۰ هزار تومانی در هر کیلو دارد و می بایست قیمت تمام شده کالاهای تولید شده به قیمت پایین تری عرضه گردد، ولی همچین فرایندی در بخش تولید کشور اتفاق نمی افتد و کالاهای تولیدی به قیمت روز در بازار عرضه می گردد. تولید کنندگان دلیل این قیمت گذاری بر محصولات خود را گونه ای دیگر بیان می کنند.

بورس

تحویل ورق از سمت بورس و سهمیه وزارت صنعت مدت ۲ تا ۳ ماه طول می کشد و خریداران می بایست تمام مبلغ خرید خود را پرداخت کنند و در واقع بخش زیادی از سرمایه نقدی تولیدکنندگان برای کالای که ۳ ماهه دیگر تحویل داده می شود و ۱ ماه نیز پروسه تولید و فروش را نیاز دارد، درگیر این نوع خرید است. این موضوع بدین معنی می باشد که تولیدکننده حداقل ۴ ماه بخشی زیادی از سرمایه نقدی خود را صرف این نوع خرید ورق می نماید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قیمت ورق روغنی قیمت ورق سرد ورق های فولادی قیمت ورق روغنی قیمت ورق سرد نوع ورق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت

ایسنا/آذربایجان غربی صاحبان کارخانه های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در شن و ماسه این شهر انتقاد کردند.

خلیل مسئول یکی کارخانه های  شن و ماسه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برخی از کارخانه های شن و ماسه هر ماه بیش از ۳۰۰ دستگاه می فروشند، در حالیکه کارخانه‌های دیگر ۱۰ دستگاه را با زور می فروشند.

وی تصریح کرد: حقوق کارکنان را با زحمت پرداخت می کنیم.

سعید از دیگر مسئولین کارخانه شن و ماسه اظهار کرد: قیمت شن و ماسه را که مصوب استانی ۲۱۰ هزار تومان در تن است به قیمت زیر قیمت مصوب حتی به قیمت ۷۰هزار تومان می فروشند تا بازار را بدست گیرند.

وی تصریح کرد: این بی عدالتی است که به‌خاطر ارتباطات برخی از افراد و کارخانه ها ۱۵ واحد کارخانه شن و ماسه در خوی  دچار بدبختی و ورشکستگی شوند.

حاج ولی از دیگر مالکین کارخانه شن و ماسه نیز اظهار کرد: برخی با رانت اقدام به خرید مواد اولیه بصورت رایگان ویا به قیمت خیلی پایین می کنند و به همین دلیل شن و ماسه را به قیمت خیلی پایین تر از نرخ مصوب که ۲۱۰ هزار تومان در تن است، می فروشند.

وی تصریح کرد: حدود دو هزار نفر بصورت مستقیم از این کارخانه های شن و ماسه نان می‌خورند که با پیدایش مافیا و رانت در شن و ماسه خوی در آینده نزدیک مجبور به تعطیلی کارخانه ها خواهیم شد.

به گزارش ایسنا، تولید شن و ماسه خوی روزانه حدود هشت هزار تن است که کارخانه های شن و ماسه خوی اعلام کردند در صورت ادامه وضع موجود و ادامه رانت و مافیا و رکود کارخانه های شن و ماسه هایشان، اقدام به تعطیلی خواهند کرد که در این صورت حدود دو هزار نفر که بصورت مستقیم از این کارخانه ها نان می خورند بلاتکیف خواهند شد. بنابراین ضروری است از طرف مسئولین مربوطه ‌نسبت به حل مشکل بوجود آمده اقدامات اساسی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • بیش از ۱۳۰ کارخانه مشغول خرید برگ سبز چای هستند
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول